Nieuwste afbeelding

Wisselende afbeeldingen

Home

Welkom bij fotogedichten.nl

Op deze site worden foto's en afbeeldingen gepubliceerd met christelijke gedichten die geschreven zijn door auteurs van www.gedichtensite.nl

Fotogedichten.nl is een onderdeel van de christelijke gedichtensite www.gedichtensite.nl, daarom mogen er op fotogedichten.nl alleen "christelijke gedichten" op afbeeldingen of foto's ingezonden worden om de site in één lijn te krijgen met de gedichtensite.nl. De afbeeldingen mogen niet groter zijn dan 1MB.

U bent welkom om deze te lezen, te bekijken, te downloaden en te gebruiken.

Alle fotogedichten mogen gedownload en gebruikt worden. Vooral voor kerken en verenigingen handig om de afbeeldingen te downloaden en b.v. via de beamer te vertonen.

Wanneer u alleen de gedichten wilt lezen zonder afbeeldingen, kunt u deze bekijken op www.gedichtensite.nl 

Auteurs van de gedichtensite kunnen hun gedichten met afbeeldingen/ foto's publiceren door een toegang aan te vragen aan de webmaster van de gedichtensite.

Ga naar Contact en klik op Contactformulier. Soms komt het voor dat het contactformulier niet in een bepaalde browser werkt, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en stel uw vraag.

Auteurs die hun gedicht op foto of afbeelding inzenden, zijn zelf verantwoordelijk voor het copyright van de afbeelding/foto. De afbeelding/ foto waar het gedicht in geplaatst is, moet een afbeelding/foto zijn waarvan u zelf de eigenaar bent of waarvoor u toestemming heeft om deze te plaatsen. Vermeld altijd de fotograaf / kunstenaar van de foto/afbeelding in het veld Omschrijving, dit is niet nodig wanneer u de foto of afbeelding zelf gemaakt heeft.

www.fotogedichten.nl is een onderdeel van www.gedichtensite.nl .

Alleen auteurs van www.gedichtensite.nl kunnen hun gedichten op afbeelding/foto hier inzenden. Met het plaatsen van uw gedichtenfoto geeft u toestemming dat de fotogedichten ook op www,facebook.com/fotogedichten.nl geplaatst worden. De facebookpagina is nog in opbouw en regelmatig zullen er fotogedichten geupload worden.

VEEL KIJK- en LEESPLEZIER

Categorieen

Inloggen voor auteurs

Nadat u ingelogd bent, kunt u uw afbeeldingen uploaden, zie op de menubalk "Uploaden".

U bevindt zich hier: Home Van de redactie